Wednesday, January 11, 2012

Legendarii pantofii Guban

Ii stie aproape toata lumea care are, sa zicem, peste 35 de ani. Erau cei mai cool si mai de calitate pantofi in Romania ceausista. Asta nu ar fi un atu in ziua de azi, pentru ca asociem comunismul cu tot ce e mai inestetic - blocuri gri, musamale de plastic si bibeloruri pe televizor.

Ce nu stie insa aproape nimeni este ca Guban exporta zeci de milioane de perechi de incaltari anual in Uniunea Sovietica si ca anul acesta compania romaneasca a lansat cea mai dichisita colectie de incaltari romanesti, care poate sta oricand pe orice catwalk din lume. Din punctul nostru de vedere, i-am alege oricand in locul unor Vuittoni sau Chanel.

Nu mai este nevoie sa adaugam ca toate incaltarile sunt din piele naturala si procesul de fabricatie este unul dintre cele mai serioase si responsabile. Cu asa o pereche de pantofi am astepta si noi, pline de speranta, caderea unui regim atat de nefast ca cel comunist :)

Ilustram mai jos cele spuse.

1 comment:

  1. Gubanul este si a fost cel mai bun producator de incaltaminte si sincer ma bucur ca a supravietuit distrugerii din Romania.

    ReplyDelete