Monday, February 13, 2012

Pantofi Romanesti cauta voluntari!



De ce am lansat proiectul Pantofi Romanesti? Am putea spune mai degraba campanie decat proiect, pentru ca se vrea a aduce la cunostina publicului existenta unor produse romanesti de top, despre care multi dintre noi nu stim. Ne dorim sa privim modelul norvegian (norvegienii nu cumpara aproape niciun produs strain si acesta este un factor in plus care duce la crearea celui mai inalt nivel de trai din lume) in care consumatorii pun pe primul loc produsele locale, rezultate din efortul conationalilor, si pe locul doi produse fabricate in alte tari. Facand astfel de alegeri, toate partile implicate ies castigate: noi, pentru ca vom da bani mai putini pe produse mult mai bune, producatorii pentru ca isi vor putea continua activitatea si vor putea investi mai mult in calitate si piata muncii, pentru ca cei din fabrici isi vor putea continua munca sau mai mult, si alte persoane isi pot gasi de lucru in acele domenii de productie romaneasca.


Asadar, va cerem sprijinul in promovarea acestei campanii, lansand un program de voluntariat pentru oricine are timp, pasiune pentru incaltaminte si moda, vrea sa castige experienta si sa contribuie totodata la dezvoltarea anumitor sectoare din economia locala.

In ce va consta contributia ta? Iti vei alege o fabrica de incaltari romaneasca din Bucuresti sau din provincie, daca esti din provincie (si slava domnului, exista oferta in toata tara) si vei face o minicampanie de promovare pentru aceasta (in ce modalitati vom stabili impreuna). Vei avea suportul nostru si proiectul tau va aparea pe site. Ulterior, daca ai fost o persoana implicata si responsabila, vei putea deveni colaborator permanent remunerat. Pentru detalii, va asteptam sa ne scrieti la pantofiromanesti@gmail.com.

2 comments:

  1. adresa de mail nu este valabila, puteti da alta adresa sau poate sa puneti una corecta?

    ReplyDelete
  2. Karelia, am verificat si adresa de mai sus, adica pantofiromanesti@gmail.com, este functionala, de altfel am primit multe emailuri ieri. Ia cu copy-paste adresa de aici si sigur va functiona. Mersi!

    ReplyDelete